top of page

Ons Team

Willeke en Fleur.jpg

Cour des Vins wordt vanaf 1 februari gerund door Willeke Nugteren en Fleur van der Poll, moeder en dochter, vinoloog en sommelier. Willeke en Fleur runnen momenteel hun eigen wijnimportbedrijf en hebben ruime ervaring in de horeca op hoog niveau. Willeke was voorheen verantwoordelijk voor het restaurant en de catering bij De Haagsche Golf Club en beiden zijn al een aantal jaren in de horeca actief in verschillende rollen (werkzaam bij Hotels van Oranje, o.a. Cas Spijkers, Beachclub O in Noordwijk e.a.).

Zoals Willeke zegt: "Ik heb jaren in de hotel- en restaurantwereld gewerkt. Als kok en vinoloog wil ik in de Cour mijn twee passies delen en onze gasten in aanraking brengen met heerlijke wijn/spijs combinaties."

Fleur: "Met een grote uitstap voor mijn technisch, creatieve studie (Industrial Design TU Delft), bevind me nu toch weer terug in de wereld van gastronomie, waar ik het heerlijk vind om een ​​fijne sfeer te creëren en te experimenten met smaken. We organiseren wijnproeverijen, cursussen en evenementen en dat hopen we in grote mate door te kunnen voeren bij Cour des Vins."

We zijn enorm verheugd dat Willeke en Fleur hebben ingestemd met het runnen van Cour des Vins. We wensen hen veel succes!

Het Bestuur

bottom of page